Κριτικές Prostamin Forte

 • Ευαγγελία
  Ο άντρας μου έχει προβλήματα με την τουαλέτα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορούσε να σηκωθεί 3 έως 6 φορές. Η διάθεσή του χειροτέρευε μέρα με τη μέρα. Δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο, είπε ότι θα πάει από μόνο του. Μάλλον ντροπαλός. Πήγα μόνος μου στο γιατρό. Συμβούλεψε το Prostamin Forte και είπε ότι ήταν ασφαλές και κατάλληλο για προφύλαξη. Άρχισε να δέχεται και ένιωσε ανακούφιση.
  Prostamin Forte
 • Loukas
  Το φάρμακο Prostamin Forte είναι πραγματικά αποτελεσματικό στη θεραπεία της προστατίτιδας. Η οξεία μορφή της νόσου μου εξαφανίστηκε την 4η ημέρα εισαγωγής. Συνέχισα όμως να παίρνω προφυλακτικές κάψουλες μέχρι το τέλος του μαθήματος. Έχουν περάσει 3 μήνες μετά τη λήψη του, αλλά ο πόνος μου δεν επανήλθε. Ο γιατρός συνέστησε την κατανάλωση του μαθήματος κάθε έξι μήνες ως προληπτικό μέτρο.
  Prostamin Forte
 • Ali
  Καλό φάρμακο, γρήγορη δράση. Δεν είναι σύνηθες να συζητάμε τέτοια προβλήματα με φίλους ή στη δουλειά, και ακόμη και ο γιατρός δεν είναι εύκολο να πει. Έπρεπε όμως, γιατί ο πόνος ήταν αφόρητος. Ως αποτέλεσμα, η διάγνωση ήταν οξεία προστατίτιδα. Με τη συμβουλή ενός γιατρού, άρχισα να παίρνω το Prostamin Forte και ένιωσα αμέσως μια θετική επίδραση.
  Prostamin Forte
 • Νικόλαος
  Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον προστάτη. Αποφάσισα να πιω Prostamin Forte για την πρόληψη της νόσου του προστάτη. Είναι βολικό να λαμβάνετε μόνο κάψουλες μία φορά την ημέρα. Ένιωσα τα αποτελέσματα μετά τη λήψη του σε μια εβδομάδα. Το φάρμακο, ως γενικό τονωτικό, αύξησε τη λίμπιντο μου και ένιωσα ένα κύμα δύναμης.
  Prostamin Forte
 • Νικόλαος
  Αντιμετώπισα την προστατίτιδα με λαϊκές θεραπείες γιατί δεν παίρνω χάπια χημειοθεραπείας. Τα αποτελέσματα της θεραπείας δεν ήταν πάντα ευχάριστα. Όταν είδα το Prostamin Forte με φυσική σύνθεση, χάρηκα για τα φυτικά συστατικά της κάψουλας. Το παρήγγειλα στον ιστότοπο και μετά από ένα μήνα που το πήρα, μετάνιωσα που δεν ήξερα για το φάρμακο νωρίτερα.
  Prostamin Forte
Εκτίμηση Prostamin Forte
4.9
20