Εμπειρία χρήσης Prostamin Forte

Λίγοι άνδρες δίνουν προσοχή στα πρώτα σημάδια της προστατίτιδας. Τα συμπτώματα μπορεί να λείπουν για αρκετά χρόνια και η ασθένεια μπορεί να εξελιχθεί αργά. Τα προληπτικά μέτρα κατά της προστατίτιδας και του αδενώματος του προστάτη πρέπει να λαμβάνονται από την ηλικία των 40 ετών.

Άφιξη πακέτου με Prostamin Forte

Milos από το Γκντανσκ της Πολωνίας

Η εμπειρία μου με τις κάψουλες Prostamin Forte, μια ανασκόπηση του φαρμάκου και το αποτέλεσμα της χρήσης του φαρμάκου για προστατίτιδα.

Πριν από 8 χρόνια άρχισα να νιώθω ενόχληση στη βουβωνική χώρα μου. Αλλά επειδή δεν υπήρχε έντονος πόνος, δεν έδωσα σημασία. Η δουλειά μου ήταν καθιστική, κάθισα στον υπολογιστή στο γραφείο. Παντρεύτηκα πριν 6 χρόνια. Στην αρχή δεν υπήρχαν ανησυχίες. Η σεξουαλική ζωή ήταν ενεργή, η γυναίκα μου ικανοποιημένη. Αλλά μετά άρχισα να παρατηρώ ότι ένιωθα ένα αίσθημα βάρους στο κάτω μέρος της κοιλιάς, θαμπούς πόνους όταν πήγαινα στην τουαλέτα. Και αυτό δεν με ανησύχησε, νόμιζα ότι κρύωσα στις διακοπές όταν ξενυχτήσαμε στην όχθη της λίμνης. Ο πόνος πέρασε και φάνηκε.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν ξαφνικά. Ένιωσε οξύ πόνο κατά την ούρηση, τράβηξε τη βουβωνική χώρα και υποχώρησε στην αριστερή εσωτερική πλευρά του μηρού. Ταυτόχρονα υπήρχε δυσκολία στην ούρηση, αργή ροή, σχεδόν σταγόνες ούρων, αίσθημα γεμάτη κύστη και άρα συχνότερες ορμές, ιδιαίτερα τη νύχτα. Η γυναίκα μου επέμενε να πάω στο γιατρό.

Υπερηχογράφημα και εξετάσεις έδειξαν ότι έχω χρόνια προστατίτιδα. Την ίδια στιγμή, ο γιατρός φοβόταν ότι μια παραμελημένη ασθένεια θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανικανότητα.

Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη γιατί με τη γυναίκα μου σκεφτόμασταν ήδη να κάνουμε παιδιά. Ήταν απαραίτητο να βιαστεί η θεραπεία. Με αντιμετώπισαν με όλους τους τρόπους - ταπεινωτικό μασάζ προστάτη, φυσικοθεραπεία, διάφορα αντιβιοτικά και χάπια. Το αποτέλεσμα ήταν μεταβλητό. Βελτιώσεις παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αλλά μόλις σταμάτησα να παίρνω το φάρμακο, ο πόνος επανήλθε με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, υπήρχαν παρενέργειες κατά τη λήψη φαρμάκων - ξηροστομία, πικρή γεύση.

Αποσυσκευάστε το παρασκεύασμα Prostamin Forte

Πρώτη γνωριμία με τον Prostamin Forte

Στο επόμενο ραντεβού παραπονέθηκα στον γιατρό ότι δεν μπορούσα πλέον να πάρω τα συνταγογραφούμενα φάρμακα. Με συμβούλεψε να δοκιμάσω τη φυσική θεραπεία για την προστατίτιδα Prostamin Forte. Παρήγγειλα κάψουλες από την επίσημη ιστοσελίδα και πλήρωσα το πακέτο κατά την παραλαβή. Πριν από τη χρήση, διάβασα τις οδηγίες για το φάρμακο. Αποδείχθηκε ότι χρειάζεται να παίρνετε μόνο 1 κάψουλα την ημέρα, κάτι που είναι πολύ βολικό για μένα. Τις πρώτες 2-3 μέρες από τη λήψη δεν παρατήρησα καμία βελτίωση, επίσης σηκώθηκα το βράδυ για να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα, και η κάτω κοιλιακή χώρα μου ήταν αδιαθεσία. Αλλά μετά δεν παρατήρησα πώς εξαφανίστηκε το βάρος στη βουβωνική χώρα, άρχισα να κοιμάμαι πιο βαθιά και ξυπνούσα λιγότερο συχνά τη νύχτα για να πάω στην τουαλέτα.

Μετά από 2 εβδομάδες λήψης του Prostamin Forte παρατήρησε μια σαφή βελτίωση στην κατάστασή του - ο πόνος εξαφανίστηκε εντελώς, η ούρηση αποκαταστάθηκε, ο βάτραχος γέμισε. Παρατήρησα μια άλλη επίδραση του φαρμάκου - η επιθυμία για σεξ αυξήθηκε, η ισχύς ανακτήθηκε, η γενική κατάσταση και η διάθεση βελτιώθηκαν. Τώρα με τη γυναίκα μου δουλεύουμε σκληρά για την αναπαραγωγή.

συμπεράσματα

Το φάρμακο κατά της προστατίτιδας οι κάψουλες Prostamin Forte λειτουργεί πραγματικά. Το αποτέλεσμα είναι αθροιστικό, επομένως πρέπει να συνεχίσετε τη θεραπεία ακόμα και μετά την παρέλευση όλων των συμπτωμάτων της νόσου.

Επαγγελματίες

  • Φυσική σύνθεση των καψουλών
  • Άνετη λειτουργία λήψης
  • Προσιτη τιμη
  • Χωρίς παρενέργειες
  • Ήπια επίδραση σε ολόκληρο το σώμα

Μείον πόντους

  • Δεν μπορεί να αγοραστεί σε ένα κανονικό φαρμακείο