Θεραπεία της προστατίτιδας στους άνδρες, ποια φάρμακα

Η προστατίτιδα είναι μια αρκετά συχνή ασθένεια του ισχυρού φύλου. Για θεραπεία, στις περισσότερες περιπτώσεις, χρησιμοποιούνται φάρμακα για την προστατίτιδα. Με τη βοήθειά τους εξαλείφονται οι αιτίες και τα συμπτώματα της νόσου.

Χαρακτηριστικά της θεραπείας

Υπάρχει μια ποικιλία φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της προστατίτιδας. Πριν από τη θεραπεία της νόσου με τη βοήθειά τους, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα

Πολλοί άνθρωποι ρωτούν: ποια φάρμακα χρησιμοποιούνται για την προστατίτιδα; Η θεραπεία γίνεται με αντιβιοτικά και αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Με τη βοήθεια αυτών των φαρμάκων, η προστατίτιδα εξαλείφεται. Η θεραπεία γίνεται σε ένα μάθημα. Είναι επίσης απαραίτητη η χρήση άλφα αποκλειστών. Συνιστάται στους άνδρες να πίνουν αντισπασμωδικά για την εξάλειψη των συμπτωμάτων. Παρά τα φάρμακα που εξαλείφουν τις αιτίες της νόσου, τα υποχρεωτικά φάρμακα είναι τα μυοχαλαρωτικά. Συνιστάται επίσης η χρήση ανοσοδιεγερτικών. Με τη βοήθεια αυτών των φαρμάκων για τη θεραπεία της προστατίτιδας και την αύξηση της ισχύος, το ανδρικό σώμα διεγείρεται να καταπολεμήσει την ασθένεια.

Με την προστατίτιδα, η θεραπεία πρέπει να πραγματοποιείται με τη βοήθεια της παραδοσιακής ιατρικής, η οποία έχει ευεργετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος. Με τη βοήθειά τους, ο βαθμός πλήρωσης των αγγείων ομαλοποιείται. Αυτά τα φάρμακα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της σύνθετης θεραπείας. Εάν ένας άνδρας έχει μια χρόνια μορφή της νόσου, τότε πραγματοποιείται αντιβιοτική θεραπεία. Με την προστατίτιδα, η θεραπεία πραγματοποιείται με παραδοσιακά φάρμακα με τη μορφή τετρακυκλινών και αντιβιοτικών ευρέος φάσματος.

Η θεραπεία ενός άνδρα μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια δισκίων, υπόθετων, διαλυμάτων, ενσταλάξεων κ. λπ. Τα κεριά χαρακτηρίζονται από αναλγητική και αντιμικροβιακή δράση. Εισάγονται στον πρωκτό ακολουθώντας διαδικασίες υγιεινής. Με τη βοήθεια ενέσεων, η δραστική ουσία της παραδοσιακής ιατρικής φτάνει πολύ γρήγορα στην πληγείσα περιοχή. Μπορούν όχι μόνο να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά και να εξαλείψουν τα σημάδια μιας παθολογικής κατάστασης. Οι ενσταλάξεις είναι μεταξύ των διαδικασιών κατά τις οποίες ένα παραδοσιακό φάρμακο εισάγεται στον οργανισμό μέσω του ουροποιητικού πόρου. Από τα δισκία συνιστάται η λήψη τετρακυκλινών, φθοριοκινολών, πενικιλινών.

Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, ο εκπρόσωπος του ισχυρότερου φύλου θα παρουσιάσει βελτίωση της ισχύος. Θα παρατηρήσει σημαντική αύξηση στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Το επίπεδο και η ποιότητα της στύσης θα αυξηθούν σημαντικά. Για να απαλλαγείτε από τη νόσο, ανάλογα με τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά, τα συμπτώματα και τις αιτίες της εμφάνισής της, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα φάρμακα.

Χάπια για προστατίτιδα

Πώς να αντιμετωπίσετε την προστατίτιδα στους άνδρες; Στην ιατρική πρακτική υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι καταπολέμησης της παθολογίας, αλλά η πιο αποτελεσματική είναι η φαρμακευτική θεραπεία. Θέτει τις βάσεις για αποτελεσματική θεραπεία της νόσου και συμπληρώνεται με φυσιοθεραπευτικές μεθόδους ώστε να επιτυγχάνεται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Με βάση τα αποτελέσματα μιας προκαταρκτικής εξέτασης, ο ειδικός συνταγογραφεί ένα σύμπλεγμα αποτελεσματικών φαρμάκων που μειώνουν το επίπεδο του πόνου, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στα πυελικά όργανα, σταθεροποιούν τη σεξουαλική απόδοση και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, εντοπίζουν και εξαλείφουν τον κύριο ένοχο λοιμώξεις, μειώνουν τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις και αποτρέπουν τη συμφόρηση του προστάτη πριν. Δεν βελτιώνουν μόνο την ευεξία του ασθενούς, αλλά συμβάλλουν και στην ταχεία ανάρρωση του.

Ποια φάρμακα για τη θεραπεία της προστατίτιδας; Οι ουρολόγοι που καταφεύγουν σε φαρμακευτική θεραπεία συνήθως χρησιμοποιούν αντιβιοτικά, φάρμακα που ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος, παυσίπονα, μικροκλυστήρες, ορμονικά σκευάσματα, υπόθετα και αντικαταθλιπτικά. Ας μιλήσουμε για τον ρόλο της πιο αναλυτικά.

Αντιβακτηριδιακή φαρμακευτική θεραπεία

Άτομο που παίρνει χάπια για προστατίτιδα

Η αντιβακτηριακή θεραπεία είναι μια αρκετά αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας της φλεγμονής του προστάτη. Εντοπίζει γρήγορα και αξιόπιστα τη μόλυνση που προκάλεσε τη φλεγμονώδη διαδικασία και συμβάλλει στην ταχεία εξάλειψη του κύριου αιτιολογικού παράγοντα της νόσου, σε ορισμένες περιπτώσεις συνταγογραφείται μόνο όταν υπάρχουν κατάλληλοι δείκτες, καθώς και με αυξανόμενη σοβαρότητα των εκδηλώσεων η παθολογία και οι περιοδικές παροξύνσεις της .

Πώς αντιμετωπίζεται η προστατίτιδα με αντιβιοτικά; Ο ειδικός συνταγογραφεί αυτά τα φάρμακα, λαμβάνοντας υπόψη την ευαισθησία της βακτηριακής χλωρίδας του ασθενούς, σε συνδυασμό με μασάζ προστάτη, φυσικοθεραπεία, φυσικοθεραπεία και μια σειρά άλλων φαρμακευτικών προϊόντων που αυξάνουν την ανοσία και ανακουφίζουν από τον πόνο. Τα αντιβιοτικά λαμβάνονται για (τουλάχιστον) 28 εβδομάδες υπό ιατρική παρακολούθηση.

Σε παρεγχυματικές και θυλακιώδεις μορφές προστατίτιδας συνιστώνται σε διάφορους συνδυασμούς και υψηλές δόσεις μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό κλινικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν αντιβιοτικά ευρέως φάσματος και φάρμακα από την ομάδα των φθοριοκινολόνων.

Οι φθοριοκινολόνες και ο ρόλος τους στην αποτελεσματική θεραπεία

Κάψουλες για προστατίτιδα

Τα παρασκευάσματα αυτής της ομάδας χρησιμοποιούνται στη θεραπεία τόσο της λοιμώδους όσο και της συμφορητικής προστατίτιδας. Το σημαντικό πλεονέκτημά τους σε σύγκριση με άλλους αντιβακτηριακούς παράγοντες περιλαμβάνει ένα ευρύτερο φάσμα αντιμικροβιακής δράσης, την ικανότητα να συσσωρεύονται σε υψηλές συγκεντρώσεις στον προστάτη όταν λαμβάνονται από το στόμα. Οι φθοριοκινολόνες δεν προκαλούν ανοσοανεπάρκεια και δεν είναι επιρρεπείς στην ανάπτυξη μικροβιακής αντοχής.

Πώς να αντιμετωπίσετε τον προστάτη με αυτούς τους αντιβακτηριακούς παράγοντες; Οι ειδικοί τα συνταγογραφούν σε ασθενείς μετά από ολοκληρωμένη εξέταση και ταυτοποίηση της ακριβούς αιτίας της παθολογίας, προκειμένου να παρέχουν αποσυμφορητικό, αντιφλεγμονώδες και αναλγητικό αποτέλεσμα. Η θεραπεία με αυτά τα φάρμακα πραγματοποιείται υπό βακτηριολογικό και κλινικό έλεγχο για τέσσερις εβδομάδες. Εάν το αποτέλεσμα είναι θετικό, η περίοδος έγκρισης μπορεί να παραταθεί έως και 16 εβδομάδες.

Εκτός από τα αντιβιοτικά, ποια φάρμακα πρέπει να αντιμετωπίζονται για την προστατίτιδα; Οι ειδικοί συνιστούν επίσης τη χρήση κεφαλαίων που βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία στον προστάτη.

Μέσα που βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία στον προστάτη

παθογόνος χλωρίδα στην προστατίτιδα και αντιμετώπισή της με δισκία

Με βακτηριακή και μολυσματική φλεγμονή του προστάτη, οι αντιβακτηριδακοί παράγοντες θεωρούνται οι πιο αποτελεσματικοί. Τέτοια φάρμακα είναι απαραίτητα σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις οξείας προστατίτιδας που προκαλείται από παθογόνους μικροοργανισμούς.

Απαγορεύεται αυστηρά η αυτοθεραπεία με αντιβιοτικά, η ανεξέλεγκτη λήψη, η χρήση τέτοιων φαρμάκων κατόπιν συμβουλής φίλων ή μέσω Διαδικτύου. Μόνο ένας εξειδικευμένος γιατρός μπορεί να χρησιμοποιήσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να καθορίσει ποια φάρμακα χρειάζονται σε μια μεμονωμένη περίπτωση. Μερικοί ασθενείς χρειάζονται συνδυασμένη χρήση πολλών τύπων αντιβιοτικών. Ο προσδιορισμός του τύπου του φαρμάκου, της δοσολογίας, του σχήματος και της διάρκειας της πορείας της θεραπείας είναι αποκλειστικά στην αρμοδιότητα του ουρολόγου.

Πώς και πώς αντιμετωπίζεται η συμφορητική προστατίτιδα; Είναι καλύτερο να λαμβάνετε φάρμακα που όχι μόνο επηρεάζουν τη μικροχλωρίδα του προστάτη, αλλά βοηθούν επίσης στην αποκατάσταση της μικροκυκλοφορίας, βελτιώνουν την εκροή εκκρίσεων από τα αδενικά ρεύματα, αυξάνουν την ένταση των μεταβολικών διεργασιών σε φλεγμονώδεις περιοχές και τη γενική και τοπική αντίσταση.

Αυτά περιλαμβάνουν μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη και αποσυμφορητικά φάρμακα.

Η επίδραση των μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων

Αυτά τα φάρμακα συμμετέχουν ενεργά στη θεραπεία της συμφορητικής και χρόνιας προστατίτιδας. Έχουν θετική επίδραση στη μικροκυκλοφορία, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στα πυελικά όργανα, την εκροή εκκρίσεων, μειώνουν τη φλεγμονώδη διαδικασία, βοηθούν στην ομαλοποίηση της ποιότητας της ούρησης και της σεξουαλικής απόδοσης, αυξάνουν την ισχύ και ομαλοποιούν τη γενική φυσική κατάσταση του ασθενούς.

Τα μη στεροειδή φάρμακα επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού. Μόνο αυτός ξέρει ποια χάπια χρησιμοποιούνται κατά της προστατίτιδας σε κάθε περίπτωση. Η αυτοθεραπεία δεν φέρνει θετικά αποτελέσματα και μόνο επιδεινώνει την κατάσταση.

Αποσυμφορητικά - πότε είναι κατάλληλα;

Φάρμακα για την προστατίτιδα

Η θεραπεία με αποσυμφορητικά στοχεύει στη μείωση του τόνου των λείων μυών του προστάτη και της φλεβικής στάσης στη λεκάνη. Πραγματοποιείται σε συνδυασμό με ασκήσεις φυσιοθεραπείας και απαιτεί ενεργό τρόπο ζωής, τακτική σεξουαλική ζωή με τακτικό σύντροφο, διακοπή της σεξουαλικής επαφής και εγκατάλειψη κακών συνηθειών.

Η λήψη αποσυμφορητικών είναι περιορισμένη σε φλεβικούς κιρσούς, καρδιαγγειακές παθήσεις, υπέρταση και αιμορροϊδικές φλέβες.

Μόνο ένας ουρολόγος που είναι εξοικειωμένος με το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς και έχει μελετήσει προσεκτικά τα αποτελέσματα σύνθετων διαγνωστικών μπορεί να τα συστήσει για χρήση. Μόνο αυτός ξέρει πώς να αντιμετωπίζει σωστά την παθολογία. Άλλοι ανενημέρωτοι ειδικοί είναι ανίσχυροι.

Αναλγητική Θεραπεία

Εκτός από τα αντιβιοτικά και τους παράγοντες που βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία στον προστάτη, η προστατίτιδα αντιμετωπίζεται επίσης με φάρμακα που μειώνουν τον βαθμό του συνδρόμου πόνου, το οποίο καθορίζει τη στάση του ασθενούς στην παθολογία και επηρεάζει την εκδήλωση μιας καταθλιπτικής κατάστασης. Αυτά περιλαμβάνουν από του στόματος αναλγητικά.

Τα στοματικά αναλγητικά και η θέση τους στη θεραπεία της παθολογίας

Τα από του στόματος αναλγητικά είναι φάρμακα που λαμβάνονται από το στόμα. Έχουν προσωρινό αναλγητικό αποτέλεσμα και αλλάζουν τον τόνο του αδένα. Συνταγογραφούνται από ουρολόγους με βάση τον βαθμό εκδήλωσης των συμπτωμάτων της νόσου, λαμβάνοντας υπόψη τις αλλεργικές αντιδράσεις και τις συννοσηρότητες του ασθενούς.

θεραπεία ενστάλαξης

Ενσταλάξεις στην προστατίτιδα

Η θεραπεία ενστάλαξης είναι ένα σύνολο τεχνικών που σας επιτρέπουν να χορηγείτε άμεσα και άμεσα τη φαρμακευτική αγωγή ακριβώς σύμφωνα με τις οδηγίες. Η ενστάλαξη περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός ειδικού μείγματος φαρμάκων, που αποτελείται από τα ίδια φάρμακα όπως και στην από του στόματος χορήγηση, μέσω ενός μικρού ανοίγματος της ουρήθρας με μια συμβατική σύριγγα, με μια σύριγγα ή έναν μαλακό κοίλο σωλήνα, που επιτρέπει τη χρήση διαφόρων μέσων ότι το Die Choice εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη φύση, το στάδιο και τη φύση της παθολογίας, καθώς και από την ανεκτικότητα των φαρμάκων που χορηγούνται.

Τα φαρμακευτικά διαλύματα που χρησιμοποιούνται δεν χρειάζεται να είναι φαρμακολογικά. Πολύ συχνά συνταγογραφείται η εισαγωγή φυσικών προϊόντων, για παράδειγμα, έλαιο ιπποφαούς ή τριανταφυλλιάς, που ανακουφίζουν από τη φλεγμονή, επιταχύνουν την επούλωση των ιστών και βοηθούν στην αποκατάσταση της λειτουργικότητας του προσβεβλημένου οργάνου.

Θεραπεία με υπόθετα

Τα κεριά, ανεξάρτητα από τη σύνθεσή τους, έχουν έντονη ψυχοθεραπευτική, αντιφλεγμονώδη και διεγερτική δράση της μεμβράνης. Όχι μόνο ανακουφίζουν από τη φλεγμονή, αλλά και αρκετές φορές μειώνουν το επίπεδο του πόνου, βελτιώνουν τη διαδικασία της ούρησης, την κυκλοφορία του αίματος και την εκροή εκκρίσεων. Πώς να αντιμετωπίσετε τον προστάτη πιο αποτελεσματικά: κεριά ή χάπια;

Τα κεριά δρουν πολύ πιο γρήγορα, αφού η φαρμακευτική ουσία που περιέχεται σε αυτά διεισδύει στον προορισμό σε αρκετά υψηλή συγκέντρωση από τις ουσίες που περιέχονται στα συμβατικά από του στόματος σκευάσματα. Επίσης δεν έχουν καταστροφική επίδραση στο ήπαρ και στο γαστρεντερικό σωλήνα.

Οι μικροκλυστήρες ως αποτελεσματικό μέσο για τη θεραπεία του φλεγμονώδους ιστού του προστάτη

Οι μικροκλυστήρες είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης της φλεγμονής του αδένα.

Έχουν ταυτόχρονα αναλγητικό, αντιφλεγμονώδες, αντιθερμικό και φαρμακευτικό αποτέλεσμα, συμβάλλουν στην ταχεία ανάρρωση και ανακουφίζουν πολλές φορές τον πόνο. Για να επιτευχθεί το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, οι γιατροί συνιστούν τη χρήση τους σε συνδυασμό με αντιβιοτική θεραπεία, ως το τελικό στάδιο πιο ενεργών διαδικασιών.

Προϋποθέσεις για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα των φαρμάκων

Προκειμένου η φαρμακευτική θεραπεία για την προστατίτιδα να έχει το μέγιστο αποτέλεσμα, οι ειδικοί συμβουλεύουν:

Μασάζ προστάτη για προστατίτιδα
  • Με εξαιρετική ακρίβεια, απομονώστε και προσδιορίστε τη μικροχλωρίδα που προκάλεσε την παθολογία και εντοπίστε την ευαισθησία της σε αντιμικροβιακούς παράγοντες.
  • Επιλέξτε τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα που προκαλούν ελάχιστες παρενέργειες.
  • Προσδιορισμός αποτελεσματικών δόσεων, μεθόδων και συχνότητας χορήγησης φαρμάκων, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά της δράσης τους.
  • θεραπεία έγκαιρα και διεξαγωγή αντιμικροβιακής θεραπείας, η οποία θα έχει επαρκή διάρκεια και θα δώσει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
  • συνδυάζουν αντιβακτηριακά φάρμακα μεταξύ τους, με άλλα φάρμακα και διαδικασίες που ενισχύουν το αντιμικροβιακό αποτέλεσμα, βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία στον προστάτη και μειώνουν την εμφάνιση επιπλοκών.
  • διεξάγετε σύνθετη θεραπεία, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά της γενικής κατάστασης της υγείας του ασθενούς.

Ανεξάρτητα από το ποιος γιατρός αντιμετωπίζει την προστατίτιδα: ουρολόγος, σεξολόγος, αφροδισιολόγος ή ανδρολόγος, ο ασθενής πρέπει να ακολουθεί αυστηρά αυτές τις συστάσεις.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας της προστατίτιδας με φαρμακευτική θεραπεία

Η φαρμακευτική θεραπεία είναι μια τεχνική θεραπείας με πολύπλοκη στρατηγική και τακτική, η οποία καθιστά δυνατή την αύξηση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας αρκετές φορές. Μετά την επιτυχή εφαρμογή, η κατάσταση της υγείας του ασθενούς βελτιώνεται αρκετές φορές, οι οδυνηρές αισθήσεις εξαφανίζονται για ορισμένο χρονικό διάστημα, ως αποτέλεσμα - η απουσία καταθλιπτικής κατάστασης και νευρικής έντασης.

Επιπλέον, η φαρμακευτική θεραπεία αυξάνει την τοπική και γενική αντίσταση και εγγυάται μακροχρόνια ύφεση.

Συμβουλές και συστάσεις από ειδικούς

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος και καλύτερος τρόπος για να αναρρώσετε από την προστατίτιδα;

Οι γιατροί συνιστούν τη διεξαγωγή αντιβιοτικής θεραπείας εκτός από άλλες θεραπευτικές μεθόδους θεραπείας για λοιμώδη φλεγμονή του προστάτη. Εάν η παθολογία προκλήθηκε από παράγοντες όπως η ψυχοσυναισθηματική υπερφόρτωση, η συχνή υποθερμία, το συνεχές ψυχικό στρες, ο καθιστικός τρόπος ζωής και ο υποσιτισμός, τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τον τρόπο ζωής σας.

Είναι επιβεβλημένη η χρήση φυσιοθεραπευτικών μεθόδων και να μην αγνοούνται συνοδά νοσήματα που μπορούν να προκαλέσουν ή να προκαλέσουν προστατίτιδα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνετε αυτοθεραπεία και να χρησιμοποιείτε παραδοσιακή ιατρική χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με το γιατρό σας.

Η θεραπεία της προστατίτιδας απαιτεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση: η φαρμακευτική θεραπεία σε συνδυασμό με δίαιτα, ενεργό τρόπο ζωής, φυσικοθεραπεία, μασάζ προστάτη, φυσικοθεραπευτικές ασκήσεις, συμπτωματική θεραπεία, θεραπεία συνοδών ασθενειών και ψυχοθεραπεία δίνει ένα άμεσο αποτέλεσμα και συμβάλλει στην ταχεία ανάρρωση του ασθενούς.

Ποια φάρμακα μπορούν να θεραπεύσουν την προστατίτιδα στο σπίτι;

Η φαρμακευτική θεραπεία της φλεγμονής του προστάτη θεωρείται η πιο αποτελεσματική. Μπορεί να ξεκινήσει σε οποιοδήποτε στάδιο της νόσου.

Η φαρμακευτική θεραπεία περιλαμβάνει πολλά φάρμακα που θεραπεύουν την προστατίτιδα στο σπίτι.

αντιβιοτικά

Αυτό περιλαμβάνει φάρμακα των τύπων τετρακυκλίνης και πενικιλίνης. Ο σκοπός τους εξαρτάται από την τρέχουσα μορφή της νόσου. Ο ειδικός δίνει επίσης προσοχή στο είδος της φλεγμονής – υποτροπή ή έξαρση. Η δράση των αντιβιοτικών στοχεύει στην εξάλειψη της μόλυνσης. Χρησιμοποιήστε φάρμακα σε υπόθετα, αλοιφές, δισκία, ενέσεις.

ΜΣΑΦ (Μη Στεροειδή Φάρμακα)

Τα συστατικά αυτών των φαρμάκων είναι η δικλοφενάκη και η κεταπροφαίνη. Χρησιμοποιείται στα αρχικά στάδια για τη μείωση του οιδήματος και την εξάλειψη του πόνου.

άλφα αποκλειστές

Παρασκευάσματα αυτού του τύπου χαλαρώνουν τους μύες του ουροποιητικού πόρου. Δεν θεραπεύουν την προστατίτιδα, αλλά εξαλείφουν τα συμπτώματα που προκαλούνται από τη φλεγμονώδη διαδικασία.

αντισπασμωδικά

Τα φάρμακα ανακουφίζουν από τον πόνο. Ο μυς του περίνεου λειαίνεται και χαλαρώνει μετά τη λήψη αυτού του τύπου φαρμάκου. Η ούρηση κανονικοποιείται και στο σπίτι.

αναλγητικά

Διορίζεται για να καταπραΰνει τον μυϊκό ιστό, τους μύες. Οι ειδικοί συνιστούν στους άνδρες να λαμβάνουν Analgin δύο φορές την ημέρα - το πρωί και πριν τον ύπνο.

μακροθρεπτικά συστατικά και βιταμίνες

Η ανοσολογική κατάσταση είναι σημαντική κατά τη θεραπεία της προστατίτιδας. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξασθενημένο, τα συμπτώματα μπορεί να είναι πιο σοβαρά. Οι βιταμίνες και τα απαραίτητα στοιχεία είναι σημαντικά για τον ανδρικό οργανισμό.

Ψευδάργυρος. Μπορεί να αγοραστεί σε φαρμακείο. Είναι ένας φυσικός ρυθμιστής του ανοσοποιητικού. Οι άνδρες ώριμης ηλικίας έχουν σχεδόν πάντα έλλειψη ψευδαργύρου. Η έλλειψη αυτού του απαραίτητου στοιχείου μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με την ουρήθρα. Ο ψευδάργυρος βρίσκεται επίσης σε τρόφιμα (κόκκινο κρέας).

Βιταμίνη Α. Με τη φαρμακευτική θεραπεία, ο γιατρός συνταγογραφεί πάντα βιταμίνη Α. Βοηθά στην αποκατάσταση του προστάτη και στην ομαλοποίηση της σύνθεσης τεστοστερόνης. Βρίσκεται στην κολοκύθα και στα αυγά.

αντιχολινεργικά

Αυτά τα φάρμακα ομαλοποιούν τη λειτουργία του ουρογεννητικού συστήματος.

Τι άλλο να πάρετε για την προστατίτιδα

Η θεραπεία της προστατίτιδας συνήθως βασίζεται σε φαρμακευτική αγωγή. Είναι αποτελεσματικά, αλλά σε κάθε περίπτωση, η διάρκεια της θεραπείας είναι τουλάχιστον ένας μήνας. Μερικές φορές χρειάζεται περίπου ένας χρόνος για τη θεραπεία της προστατίτιδας, καθώς μια παραμελημένη ασθένεια μπορεί να εξαπλωθεί σε ξένα όργανα του ουρογεννητικού συστήματος.

Ο γιατρός συνταγογραφεί όχι μόνο αντισπασμωδικά και αντιβιοτικά ευρέος φάσματος. Τα αντικαταθλιπτικά και τα ορμονικά φάρμακα εξετάζονται επίσης. Οι πρώτοι χρειάζονται για την υποστήριξη του νευρικού συστήματος των ανδρών, γιατί ακούγοντας τη διάγνωση «προστατίτιδα» αρχίζουν να ανησυχούν, εμφανίζονται κόμπλεξ για την αδυναμία πληρωμής τους. Είναι καλύτερο να απαλλαγείτε από τα έντονα συμπτώματα της προστατίτιδας στο σπίτι με τη βοήθεια φαρμάκων υψηλής ποιότητας, καθώς αυτή τη στιγμή το νευρικό σύστημα στους άνδρες είναι επιρρεπές σε ψύχωση και νεύρωση.

Τα ορμονικά φάρμακα που συνταγογραφούνται από γιατρό διορθώνουν το ορμονικό υπόβαθρο στους άνδρες. Η φλεγμονή του προστάτη «σκοτώνει» σημαντικά ολόκληρο το ουρογεννητικό σύστημα. Επομένως, είναι σημαντικό να αναζητήσετε έγκαιρα ιατρική βοήθεια και να ξεκινήσετε τη θεραπεία (λήψη φαρμάκων).

Η φαρμακευτική θεραπεία ενός φλεγμονώδους προστάτη πρέπει να είναι ολοκληρωμένη. Συνταγογραφούνται δύο ή τρία φάρμακα με διαφορετικά αποτελέσματα. Καθένα από αυτά επηρεάζει ορισμένες λειτουργίες. Μετά την πρώτη δόση του φαρμάκου, υπάρχει ήδη μείωση του πόνου και αίσθηση καψίματος στο περίνεο. Μια εβδομάδα αργότερα, ο άνδρας παρατηρεί ότι ο νυχτερινός ύπνος του έχει γίνει πιο ξεκούραστος μετά την αρχική θεραπεία για την προστατίτιδα.

Η θεραπεία βασίζεται στην αντιβιοτική θεραπεία. Με βάση τα συμπτώματα και το ιατρικό ιστορικό του άνδρα, ο ουρολόγος καταρτίζει ένα σχέδιο θεραπείας για τη λήψη φαρμάκων που έχει σκοπό να διευκολύνει τη ζωή του άνδρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και απαλά.

Οποιοδήποτε φάρμακο για την προστατίτιδα μπορεί να αντιμετωπιστεί στο σπίτι. Για ορισμένα φάρμακα, ο γιατρός θα εκδώσει μια συνταγή, τα υπόλοιπα μπορούν να αγοραστούν ελεύθερα. Η θεραπεία στο σπίτι έχει ευεργετική επίδραση στην πορεία της νόσου. Το κύριο πράγμα για τους άνδρες είναι να παίρνουν τα χάπια εγκαίρως και να ακολουθούν όλες τις συστάσεις του γιατρού.