Επισκόπηση των πιο αποτελεσματικών χαπιών για τη θεραπεία της προστατίτιδας και κριτικές σχετικά με αυτά

Η έναρξη της έγκαιρης θεραπείας της προστατίτιδας είναι ο κύριος κανόνας που θα βοηθήσει τους άνδρες να ανακάμψουν γρήγορα. Μια παραμελημένη ασθένεια αντιμετωπίζεται άμεσα. Αλλά στο αρχικό στάδιο, η θεραπευτική θεραπεία είναι αρκετά αποδεκτή. Οι φαρμακοποιοί προσφέρουν αποτελεσματικά χάπια για την προστατίτιδα. Αλλά υπάρχουν πολλά από αυτά και κάθε φάρμακο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Ποια χάπια να επιλέξετε για θεραπεία ή πρόληψη; Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση.

Χάπια για τη θεραπεία της προστατίτιδας

Πώς να επιλέξετε;

Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε μόνοι σας χάπια για τη θεραπεία ή την πρόληψη της προστατίτιδας, απλώς επικεντρωθείτε σε λίστες και κριτικές στο Διαδίκτυο - αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο, καθώς το λάθος φάρμακο μπορεί να κάνει μόνο κακό. Τα χάπια για την προστατίτιδα είναι καλύτερα να τα πάρει ο γιατρός.

Ο γιατρός θα πραγματοποιήσει μια σειρά εξετάσεων που θα επιβεβαιώσουν τη διάγνωση, θα καθορίσουν την ακριβή μορφή και το στάδιο της προστατίτιδας και θα ανακαλύψουν επίσης τα ατομικά χαρακτηριστικά του άνδρα. Με βάση τις πληροφορίες που έλαβε, ο ειδικός καταρτίζει ένα πρόγραμμα θεραπείας και μια λίστα με χάπια που πρέπει να ληφθούν από έναν συγκεκριμένο ασθενή.

Η θεραπεία της οξείας και χρόνιας προστατίτιδας περιλαμβάνει τη λήψη διαφορετικών τύπων χαπιών για διαφορετικά συμπτώματα. Μπορεί να είναι:

  1. αντιβιοτικά.
  2. Παυσίπονο.
  3. αντιφλεγμονώδεις παράγοντες.
  4. αναστολείς των νεφρών.
  5. Φάρμακα που βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και εξαλείφουν τους στάσιμους σχηματισμούς.

Ας φτιάξουμε μια λίστα με ομάδες χαπιών για τη θεραπεία και την πρόληψη της προστατίτιδας, καθώς και για τον σκοπό, τις ενδείξεις, τα χαρακτηριστικά χορήγησης και τις τιμές τους.

Μέσα κατά της παθογόνου χλωρίδας

Η προστατίτιδα συχνά συνοδεύεται από μόλυνση με βακτηριακή χλωρίδα, η οποία μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές. Για την εξάλειψη των επιβλαβών παθογόνων, είναι απαραίτητο να ληφθούν αντιβιοτικά. Εκτός από την εξάλειψη των βακτηρίων, τα αντιβιοτικά δισκία βοηθούν στη μείωση της τοξικότητας και στη διακοπή της φλεγμονής.

Δυστυχώς, συχνά είναι αδύνατο να θεραπευθεί η προστατίτιδα χωρίς αντιβιοτικά. Στις κριτικές μπορείτε να βρείτε πολλές ιστορίες για το πώς οι άνδρες αρνήθηκαν να πάρουν αυτά τα φάρμακα, φοβούμενοι τις παρενέργειες και ως αποτέλεσμα, ξεκίνησε η ασθένειά τους.

Για τη θεραπεία της οξείας και χρόνιας προστατίτιδας, οι γιατροί συχνά συνταγογραφούν στους ασθενείς τους χάπια από τη σειρά πενικιλίνης και κεφαλοσπορίνης. Συνταγογραφούνται επίσης αντιβιοτικά ευρέος φάσματος.

αντιφλογιστικό

Η προστατίτιδα είναι πάντα μια φλεγμονή στον προστάτη. Επιπλέον, αν δεν αντιμετωπιστεί, η φλεγμονή των ιστών εξελίσσεται γρήγορα και προκαλεί πολύ δυσάρεστα συμπτώματα (πόνος, κατακράτηση ούρων λόγω συμπίεσης του ουροποιητικού συστήματος, προβλήματα στύσης). Συχνά, με τη μείωση της φλεγμονής, είναι δυνατό να απαλλαγούμε από τα συμπτώματα της προστατίτιδας. Για να γίνει αυτό, ο γιατρός συνταγογραφεί στους άνδρες φάρμακα από τη λίστα των μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων.

ομάδα άλφα αποκλειστών

Στο 85% των περιπτώσεων, η προστατίτιδα συνοδεύεται από δυσκολία στην ούρηση - ένας άνδρας έχει συνεχείς ορμές, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί να πάει κανονικά στην τουαλέτα. Για να ομαλοποιήσετε τη διαδικασία, μπορείτε να πάρετε ειδικά φάρμακα - άλφα-αναστολείς.

Κατά του πόνου

Σε περίπτωση έξαρσης της προστατίτιδας, όταν ένας άνδρας βασανίζεται από έντονο πόνο, πρέπει να λαμβάνονται αντισπασμωδικά φάρμακα. Αυτά τα χάπια χαλαρώνουν τους λείους μύες του προστάτη, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος και ανακουφίζοντας έτσι τον πόνο. Τις περισσότερες φορές, οι γιατροί συνιστούν τη λήψη αναλγητικών.

Διάφορα

Εκτός από τα αντιβιοτικά, τα αντιφλεγμονώδη και τα παυσίπονα, ένας άνδρας με προστατίτιδα στο σύμπλεγμα θεραπείας μπορεί να συνταγογραφηθεί και άλλα φάρμακα. Για παράδειγμα, με προστατίτιδα, συχνά συνταγογραφείται ένα φάρμακο, το οποίο χρειάζεται για ένα φλεβοτονωτικό και φλεβοπροστατευτικό αποτέλεσμα. Συνταγογραφείται για συμφορητικούς σχηματισμούς στον προστάτη και ανακουφίζει από τα συμπτώματα. Ολοκληρώνεται σε μαθήματα (τουλάχιστον 2 εβδομάδες). Είναι απαραίτητο να παίρνετε το φάρμακο προσεκτικά, καθώς έχει πολλές αντενδείξεις (πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία, φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας).

Οι γιατροί συχνά συμβουλεύουν τους ασθενείς τους να λαμβάνουν συμπληρώματα βιταμινών και φυσικά σύμπλοκα με ουσίες που διεγείρουν τον προστάτη εκτός από τη φαρμακευτική αγωγή.

Ως εκ τούτου, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με ομάδες με τα πιο δημοφιλή χάπια για τη θεραπεία της προστατίτιδας. Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι πληροφορίες παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς.

Μην επιλέγετε μόνοι σας το φάρμακό σας. Το γεγονός είναι ότι σε μια περίπτωση ένα συγκεκριμένο φάρμακο μπορεί να είναι αποτελεσματικό, και σε άλλη - αντενδείκνυται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα χάπια για προστατίτιδα πρέπει να επιλέγονται από γιατρό - με βάση τα δεδομένα σχετικά με τη μορφή και το στάδιο της προστατίτιδας, ο ειδικός μπορεί να καθορίσει ποια χάπια θα είναι πιο αποτελεσματικά για έναν συγκεκριμένο ασθενή. Μην ρισκάρετε και περιποιηθείτε τον εαυτό σας - μπορεί να είναι επικίνδυνο!